top of page

Acerca de

Mikulásparty weboldal (2497 x 924 képpont) (1).png

Iskolakészültség vizsgálat

Iskolakészültségi vizsgálat nagycsoportos óvodásoknak:
 

Az iskolakezdés a gyermek életének egyik legfontosabb állomása. Az indulás meghatározza iskolai pályafutását. Ha nem megfelelő időben történik a beiskolázás tanulási nehézség, beilleszkedési, magatartási problémák, érzelmi, pszichés tünetek jelenhetnek meg. Az iskolaérettség fizikai-, pszichés-, és szociális alkalmasságot jelent. Kognitív területen a legfontosabb képességeket, részképességeket vizsgáljuk.  A vizsgálat közben teszt jelleggel jegyzett megfeleléssel, illetve nem megfeleléssel jelöljük az egyes feladatok eredményeit, melyet a szülőnek a vizsgálat végén átadunk. Amennyiben részletes több oldalas véleményt igényelnek, azt szíveskedjenek előre jelezni, térítés ellenében e-mailben 3 munkanap alatt megküldjük a szülő részére.

Árak:
Iskolakészültségi vizsgálat nagycsoportos óvodásoknak: 18 000 Ft (75 perc)

Iskolakészültségi vizsgálat szakvéleménnyel + 9 000 Ft

Időpontfoglalás telefonon: 
+36703870366

Névtelen terv (23).png

Benke-Horváth Laura:

A vizsgálatokat Benke-Horváth Laura végzi:

Tizenöt éve foglalkozom gyerekekkel. Óvodapedagógus, szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus vagyok. Eddigi munkatapasztalataim: a sajátos nevelési igény diagnosztikája; fejlesztői tevékenységek; kognitív - és mozgásterápiák óvodai és fejlesztőházi keretek között (Alapozó terápia, TSMT I-II.), óvodapedagógusi munkakör. Egyéni és csoportos formában tartok kognitív fejlesztést már több mint 11 éve, mozgásfejlesztést lassan 9 éve. 

A komplex fejlesztés híve vagyok, vagyis a mozgás és a kognitív fejlesztés együttes hatásában hiszek a leginkább. Kiemelten a 0-6 éves korosztállyal szeretek foglalkozni. Fontos számomra a prevenció, ezért a szenzitív időszakban történő fejlesztés a szívügyem. Munkám során egyre inkább a fiatalabb életkorú gyerekek felé orientálódom. Jelenleg is tanulok, tudásomat folyamatosan bővítem. Jelenleg a JERR - csecsemőkori reflexkorrekció képzésen veszek részt, ezzel a hiánypótló, megengedő terápiával a szülők edukációjával is segíthetem majd a hozzám fordulókat. 

A mozgásterápiák hatását nem csak szakemberként, de szülőként is tapasztalom, hiszen „kora-anya” vagyok, így teljesen átérzem a hozzám forduló szülők kétségbeesését, tudom mennyire nehéz nap, mint nap tevékenyen tenni a gyerekem fejlődéséért, de maximálisan tudom és látom, hogy minden pillanata megéri, befektetés a jövőjébe, jövőjükbe.

342978824_1316718042255465_1078477020472976406_n.jpg

Benke-Horváth Laura

szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus, óvodapedagógus

diagnosztika és terápia; Alapozó mozgásterapeuta, TSMT I-II mozgásterapeuta, 
Sindelar-Zsoldos program I-II., JERR Csecsemőkori reflexkorrekciós szakember A-B modul, C folyamatban

Online időpontfoglalás:
(A lenti időpontoktól eltérő időpontfoglalás is lehetséges.
Kérjük telefonon érdeklődjön az alábbi számon: 
+36703870366

Időpontfoglalás islakészültség
bottom of page