top of page

Acerca de

Mikulásparty weboldal (2497 x 924 képpont) (1).png

Iskolára felkészítés

Egyéni iskolára felkészítő foglalkozás

Egyéni iskolára felkészítés:

Amennyiben szeretné, hogy gyermeke egyénileg gyógypedagógus segítségével készüljön fel az iskolára, akkor várjuk jelentkezését vizsgálatunkra. A felmérés alapján készítjük el a fejlesztési tervet, mely a gyermek állapotára, képességrepertoárjára íródik. Ezután megkezdődik a fejlesztés, előre megtervezett tematikával heti rendszerességgel.

Árak: 
Egyéni iskolára felkészítő foglalkozás:

  • 30 perc: 5 500 Ft

  • 45 perc: 8 500 Ft

 

Benke- Horváth Laura

A vizsgálatokat Benke-Horváth Laura végzi:

Tizenöt éve foglalkozom gyerekekkel. Óvodapedagógus, szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus vagyok. Eddigi munkatapasztalataim: a sajátos nevelési igény diagnosztikája; fejlesztői tevékenységek; kognitív - és mozgásterápiák óvodai és fejlesztőházi keretek között (Alapozó terápia, TSMT I-II.), óvodapedagógusi munkakör. Egyéni és csoportos formában tartok kognitív fejlesztést már több mint 11 éve, mozgásfejlesztést lassan 9 éve. 

A komplex fejlesztés híve vagyok, vagyis a mozgás és a kognitív fejlesztés együttes hatásában hiszek a leginkább. Kiemelten a 0-6 éves korosztállyal szeretek foglalkozni. Fontos számomra a prevenció, ezért a szenzitív időszakban történő fejlesztés a szívügyem. Munkám során egyre inkább a fiatalabb életkorú gyerekek felé orientálódom. Jelenleg is tanulok, tudásomat folyamatosan bővítem. Jelenleg a JERR - csecsemőkori reflexkorrekció képzésen veszek részt, ezzel a hiánypótló, megengedő terápiával a szülők edukációjával is segíthetem majd a hozzám fordulókat. 

A mozgásterápiák hatását nem csak szakemberként, de szülőként is tapasztalom, hiszen „kora-anya” vagyok, így teljesen átérzem a hozzám forduló szülők kétségbeesését, tudom mennyire nehéz nap, mint nap tevékenyen tenni a gyerekem fejlődéséért, de maximálisan tudom és látom, hogy minden pillanata megéri, befektetés a jövőjébe, jövőjükbe.

342978824_1316718042255465_1078477020472976406_n.jpg

Benke-Horváth Laura

szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus, óvodapedagógus

diagnosztika és terápia; Alapozó mozgásterapeuta, TSMT I-II mozgásterapeuta, 
Sindelar-Zsoldos program I-II., JERR Csecsemőkori reflexkorrekciós szakember A-B modul, C folyamatban

egyéni iskolára felkészítés

Online időpontfoglalás:
(A lenti időpontoktól eltérő időpontfoglalás is lehetséges.
Kérjük telefonon érdeklődjön az alábbi számon: 
+36703870366

bottom of page