top of page

Acerca de

DSC04300_edited.jpg

Babajacuzzi/Baby Spa

Babajacuzzi/Baby Spa

Babajacuzzis termünkben 2 féle jacuzziban dolgozunk. Egyik egy rózsaszín, lányos spa, a másik pedig a bálnás babajacuzzi, amely a logonk ötletét is adta. Ebből is látszódik, hogy a babajacuzzi mennyire fontos szerepet játszik az AQUA Kids életében. De miért ennyire különleges ez az eszköz?

A babajacuzzis foglalkozásokon gyógypedagógusaink egy az egyben foglalkoznak a csecsemőkkel, az anyukának pedig nem kell a vízben lennie ahhoz, hogy a vízben végzett feladatok jótékony hatásai érvényesüljenek a kicsiknél. Ezáltal a szülés utáni regenerációban a babajacuzzis foglalkozás nem játszik negatív szerepet. Annál is inkább a gyermek fejlődésében. Mik az előnyei a vízi közegnek a mozgásfejlesztésben?

- A meleg vízben való lebegés érzése teljesen megnyugtatja a babákat, és segít nekik a biztonságérzet kialakításában.
- Az izomerő a víz gyengéd ellenállása révén növekszik.
- A mellkasra gyakorolt finom víznyomás növelheti a tüdőkapacitást a bordaközi izmok és a légzőrendszer erősítése révén.
- A csecsemők mentális és motoros képességeinek támogatása. A víz segít a babáknak tudatosabban mozogni, javítva az egyensúlyt és a koordinációt.
- A baba agyának és izmainak fejlődése attól függ, hogy mennyit mozgatjuk őket. A víz segít a babáknak tudatosabban mozogni, javítva az egyensúly- és koordinációs készséget.
- Ahogy a babák rugdalóznak a vízben, az általuk keltett apró ringató hullámok javítják az egyensúlyérzéküket és a koordinációjukat, ezáltal támogatják az ülés, a kúszás és a járás képességét. Még ha a baba el is alszik a vízben, a ringatózás a ritmikus légzésével együtt folytatódik.
- A vízben való mozgás pozitív hatással van az emésztőrendszerre és a keringési rendszerre. Segít abban, hogy a baba többet egyen, jobban aludjon, és megoldja a székrekedés problémáját.

Időpontfoglalás telefonon:
+36 76 500 325

Online időpontfoglalás:

  • Napok betöltése...

    45 perc

    Min. 5 500 magyar forint
  • Napok betöltése...

    1 óra

    Min. 8 000 magyar forint
DSC04297.jpg
bottom of page