top of page

Acerca de

Általános vizsgálatok

Komplex gyermek képesség-, és szűrővizsgálat

Az általános gyermek képesség-, és szűrővizsgálatokat minden gyermeknek ajánljuk, egészen kisbaba kortól. A vizsgálat fontos első állomás azoknak a gyerkekenek, akik az AQUA KIDS fejlesztő foglalkozásain szeretnének részt venni. 

Az általános vizsgálat rámutat arra, hogy mely foglalkozások a legalkalmasabbak a gyermek képességeinek és optimális fejlődésének elősegítésében.

A vizsgálatokat Benke-Horváth Laura végzi:

Tizenöt éve foglalkozom gyerekekkel. Óvodapedagógus, szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus vagyok. Eddigi munkatapasztalataim: a sajátos nevelési igény diagnosztikája; fejlesztői tevékenységek; kognitív - és mozgásterápiák óvodai és fejlesztőházi keretek között (Alapozó terápia, TSMT I-II.), óvodapedagógusi munkakör. Egyéni és csoportos formában tartok kognitív fejlesztést már több mint 11 éve, mozgásfejlesztést lassan 9 éve. 

A komplex fejlesztés híve vagyok, vagyis a mozgás és a kognitív fejlesztés együttes hatásában hiszek a leginkább. Kiemelten a 0-6 éves korosztállyal szeretek foglalkozni. Fontos számomra a prevenció, ezért a szenzitív időszakban történő fejlesztés a szívügyem. Munkám során egyre inkább a fiatalabb életkorú gyerekek felé orientálódom. Jelenleg is tanulok, tudásomat folyamatosan bővítem. Jelenleg a JERR - csecsemőkori reflexkorrekció képzésen veszek részt, ezzel a hiánypótló, megengedő terápiával a szülők edukációjával is segíthetem majd a hozzám fordulókat. 

A mozgásterápiák hatását nem csak szakemberként, de szülőként is tapasztalom, hiszen „kora-anya” vagyok, így teljesen átérzem a hozzám forduló szülők kétségbeesését, tudom mennyire nehéz nap, mint nap tevékenyen tenni a gyerekem fejlődéséért, de maximálisan tudom és látom, hogy minden pillanata megéri, befektetés a jövőjébe, jövőjükbe.

342978824_1316718042255465_1078477020472976406_n.jpg

Benke-Horváth Laura
(Júniustól.)

szakvizsgázott gyógypedagógus-pszichopedagógus, óvodapedagógus

diagnosztika és terápia; Alapozó mozgásterapeuta, TSMT I-II mozgásterapeuta, 
Sindelar-Zsoldos program I-II., JERR Csecsemőkori reflexkorrekciós szakember A-B modul, C folyamatban

betty_edited.jpg

Miskey-Farkas Betty
(Szeptembertől.)

Óvodapedagógus- Nyugat Magyarország Benedek-Elek Pedagógiai Főiskola.

Mozgásfejlesztő- Eltérő fejlődésmenetű gyerekek számára

Állapot és Mozgásvizsgáló Tanúsítási rendszerben való részvétellel

Organikusan Sérült Gyermekek Egyéni Terápiája Tervezett Szenzomotoros Tréningekkel /TSMT I. Terapeuta- Tanúsítási rendszerben való részvétellel

Tervezett Szenzomotoros tréningek II. - Csoportos TSMT

Longikid komplex Gyerekvizsgálat

Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika - HRG módszer

JERR Konzulens (0-1év)

Időpontfoglalás :

Baby Crawling
bottom of page