top of page

Acerca de

Image by Nathan Dumlao

Konduktor által tartott gyermek foglalkozások

Ki az a konduktor?

A Konduktor olyan pedagógiai szakember, aki különböző korú (csecsemőktől egészen felnőtt korig) és fejlettségű, speciális esetekben értelmi sérült gyermekek komplex fejlesztését teszi lehetővé pedagógiai, orvostudományi, pszichológiai, filozófiai ismeretei alkalmazásával.

 

Holisztikus (a testet, a szellemet és a lelket egységben vizsgáló) szemléletmóddal közelíti meg a felmerülő nehézségeket, próbálja dinamizálni az egyén tanulási folyamatát és a személyiség teljeskörű fejlesztésére törekszik a nevelés terén.

Az Aqua Gyógyászatban fejlesztő óráink közé az alábbi foglalkozások tartoznak:

  • Komplex gyermek képesség-, és szűrővizsgálatok korai életkorban, óvodáskorban, beiskolázás előtt (2 éves kortól).

  • Korai állapotfelmérés, családközpontú tanácsadás.

  • Komplex korai fejlesztés (mozgás, beszéd, értelem) 1-3 éves korig.

  • Komplex gyógypedagógiai fejlesztés óvodásoknak (mozgás, értelem, figyelemkoncentráció) 3-6 - Sindelar-terápia/tanulási részképességek prevenciós terápiája óvodások számára.

  • Konduktív pedagógia módszerével mozgásfejlesztés a cerebrál paretikus, halmozottan sérült gyermekek részére.

  • Társasozni jó! - fejlesztés, kikapcsolódás társasjátékokkal /logikai gondolkodás, figyelemkoncentráció, finommotorika, szociális kompetenciák /

Az első, konzultációs alkalom előtt egy kérdőívet kell kitölteni a gyermekkel kapcsolatban. Amennyiben szeretne időt spórolni a kitöltéssel, úgy otthon is letöltheti és kitöltve elhozhatja az első konzultációra. A kérdéssort IDE KATTINTVA érheti el.

Ha a fenti foglalkozások közül valamelyik érdekes lehet gyermeke számára, akkor keresse kollegáinkat telefonon az alábbi számon:

Időpontfoglalás és érdeklődés telefonon:
+36 76 500 325

bottom of page